Nieuws

NK TikTok: wedstrijdje rond razend populaire app

Misschien zegt het u iets, misschien zegt u het niets. De app TikTok. Museumpark Orientalis in Heilig Landstichting organiseert tijdens hun jaarlijkse Feest van Licht het eerste Nederlands Kampioenschap TikTok. © Orientalis
HEILIG LANDSTICHTING - Misschien zegt het u iets, misschien zegt u het niets. De app TikTok. Museumpark Orientalis in Heilig Landstichting organiseert tijdens hun jaarlijkse Feest van Licht het eerste Nederlands Kampioenschap TikTok.
De razend populaire app is hard op weg om de grootste in de wereld van sociale media te worden, als ie dat niet al is. In Nederland wordt het aantal gebruikers geschat op 3,5 miljoen, en dat cijfer groeit met de dag. Orientalis meent daar handig op in te springen.
Tekst gaat verder onder de video
NK Tik Tok: wedstrijdje rond razend populaire app
Wie wordt de allereerste Nederlands kampioen TikTok? YouTuber Teun Peters en de Tiktokkers Mylene & Rosanne maken onderdeel uit van de jury die dat zondag 22 december bekend zal maken. Meedoen kan nog tot en met 10 december.
Dat doe je door een filmpje van maximaal 15 seconden te maken, in kerstsfeer. De eretitel ‘beste Tiktokker van Nederland’ levert de winnaar vast een heleboel extra volgers op. 
Filmpjes insturen kan via Whatsapp: 06 58 85 58 11 of kampioentiktok@gmail.com