Nieuws

Inhaalpoging gaat fout, auto belandt in de sloot

Een auto is donderdagavond van de weg geraakt bij een mislukte inhaalpoging in Bemmel. Het voertuig kwam op de zijkant in de sloot terecht. © Dylan Jünemann/Persbureau Heitink
BEMMEL - Een auto is donderdagavond van de weg geraakt bij een mislukte inhaalpoging in Bemmel. Het voertuig kwam op de zijkant in de sloot terecht.
Het ongeval vond iets na 18.30 uur plaats op de Karstraat in Bemmel. De automobilist reed vanuit Bemmel in de richting van Huissen, toen hij een andere weggebruiker wilde inhalen.

Total loss

De auto slipte bij de inhaalpoging, raakte van de weg en schoot enkele meters naar beneden. Daar raakte het voertuig nog een boom, voordat hij op z'n kant in de sloot tot stilstand kwam.
De bestuurder kon op eigen kracht uit het voertuig klimmen, meldt een correspondent. Hij is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De auto is total loss en moest worden geborgen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!