Nieuws

Zeven tips na schietpartij in Doetinchem

De politie heeft zeven tips binnengekregen over de schietpartij in Doetinchem na de uitzending van Opsporing Verzocht. Daar zit interessante informatie tussen, meldt een woordvoerster van de politie. © Jordi Deckert
DOETINCHEM - De politie heeft zeven tips binnengekregen over de schietpartij in Doetinchem na de uitzending van Opsporing Verzocht. Daar zit interessante informatie tussen, meldt een woordvoerster van de politie.
De tips worden nagetrokken door het onderzoeksteam, zegt ze.
Bij de beschieting in de buurt van het Slingeland Ziekenhuis raakte zondagavond een 22-jarige man uit Gouda gewond. Hij werd meerdere keren in het bovenlichaam geraakt. In de auto van het slachtoffer zaten meerdere kogelgaten.
Volgens de politie is zondagavond met scherp geschoten in een woonwijk. Daar liepen en reden op dat moment mensen op straat. Onder meer op de Leerinkstraat en Kruisbergerweg in Doetinchem werden schoten gelost, mogelijk vanuit een donkere personenauto.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!