Nieuws

Man (22) gewond bij schietpartij Doetinchem, nog geen aanhouding

De man die zondagavond gewond raakte bij een schietpartij in Doetinchem, is een 22-jarige man uit Gouda. Hij meldde zich zelf in het Slingeland Ziekenhuis, meldt een woordvoerder van de politie maandag. © Jordi Deckert
DOETINCHEM - De man die zondagavond gewond raakte bij een schietpartij in Doetinchem, is een 22-jarige man uit Gouda. Hij meldde zich zelf in het Slingeland Ziekenhuis, meldt een woordvoerder van de politie maandag.
De auto waar het slachtoffer mee naar de hoofdingang van het ziekenhuis reed, zou vol met kogelgaten zitten. Dat wordt door de politie nog niet bevestigd.
Bekijk de video (tekst gaat verder onder de video)
Man (22) gewond bij schietpartij Doetinchem, nog geen aanhouding

Op zoek naar getuigen

Er zijn volgens de woordvoerder nog geen verdachten aangehouden of in zicht. 'We zijn nog op zoek naar mensen in de omgeving van het ziekenhuis die iets hebben gezien.'
Volgens de politie zijn er op meerdere plekken in de omgeving van het ziekenhuis kogels gevonden. Een hond speurde zondagavond de omgeving af naar andere kogels.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!