Auto met kogelgaten afgesleept na schietincident bij Slingeland Ziekenhuis

DOETINCHEM - Een blauwe auto die geparkeerd stond voor het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem, is zondagavond weggesleept. Dat gebeurde na een schietincident van eerder op de avond. Daarbij viel één gewonde.

Volgens onze verslaggever ter plaatse is de auto uitgebreid bekeken door agenten. Er zouden meerdere kogelgaten in het voertuig zitten. Dat wordt door de politie niet bevestigd.

Op onderstaande foto's zijn de gaten in het voertuig te zien. 

Foto: Omroep Gelderland

Foto: Jean-Marc Regelink / Persbureau Heitink

Schietpartij

Eerder op de avond vond in de omgeving voor het ziekenhuis een schietpartij plaats. Daarbij is een persoon gewond geraakt, meldt de politie. Dit slachtoffer is met de eerder genoemde blauwe auto naar de hoofdingang van het ziekenhuis gereden en heeft zich daar gemeld.

Het is niet bekend hoe deze persoon er aan toe is. 

Bekijk de video over de gebeurtenissen in Doetinchem. De tekst gaat daaronder verder.

Grote inzet van politie

Volgens onze verslaggever staan er al de hele avond meerdere politiewagens voor de hoofdingang van het ziekenhuis. Ook staan er auto's van de politie bij de spoedeisende hulp. Ook in het ziekenhuis zelf zijn de nodige agenten te vinden.

De politie vertelt over de schietpartij (tekst gaat verder onder de video):

Volgens de politie zijn er op meerdere plekken kogels gevonden. Een hond is zondagavond de omgeving aan het afspeuren of er nog meer kogels te vinden zijn.

Zie ook: Schietpartij voor ziekenhuis Slingeland in Doetinchem

Het ziekenhuis zelf is wel gewoon geopend voor bezoekers en eventuele (nieuwe) patiënten worden ook geholpen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: