De Graafschap-fans schrijven brief, spelers mogen die pas morgen lezen

DOETINCHEM - De spelers van De Graafschap krijgen zondag vlak voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles ongetwijfeld een bijzondere boodschap. De fans van de Achterhoekse club hebben zaterdagmiddag een brief afgegeven aan aanvoerder Ralf Seuntjens.

Seuntjens mag die brief, van supporterscollectief Brigata Tifosi, zondag pas vlak voor de aftrap openen in de kleedkamer. 

Winnen van Go Ahead 'moet'

Voor de jongere fans van De Graafschap zijn de duels Go Ahead Eagles iets bijzonders. Ze vinden een overwinning op de ploeg uit Deventer belangrijker dan tegen welke andere club dan ook. 

In mei 2016 speelden de clubs twee zeer beladen wedstrijden tegen elkaar. De Graafschap degradeerde destijds en dat zorgde voor de nodige vechtpartijen. Sindsdien is er de nodige rivaliteit.

De Graafschap staat momenteel tweede in de Keuken Kampioen Divisie en doet volop mee om promotie naar de eredivisie. Rivaal Go Ahead is met zeven punten minder op plek acht terug te vinden.

Zie ook: Hidde Jurjus verwacht strijdvaardig Go Ahead

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: