Nieuws

Man steekt vader met samoeraizwaard

Het zwaard.
Een 35-jarige man heeft afgelopen maandag zijn vader neergestoken met een samoeraizwaard in Lathum. Dat heeft de politie donderdag bekendgemaakt. Zowel de zoon als de vader raakte gewond. © Wijkagent Florus Noppen
LATHUM - Een 35-jarige man heeft afgelopen maandag zijn vader neergestoken met een samoeraizwaard in Lathum. Dat heeft de politie donderdag bekendgemaakt. Zowel de zoon als de vader raakte gewond.
Agenten werden maandag rond 10.00 uur naar een adres gestuurd waar een steekpartij zou hebben plaatsgevonden. Ze troffen al snel een gewonde man aan. Die zei door zijn zoon te zijn gestoken met een samoeraizwaard.

In nek gestoken

Het slachtoffer was gewond aan zijn nek en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens wijkagent Florus Noppen bleken zijn verwondingen al snel mee te vallen.
Niet ver van de plaats van de steekpartij werd de zoon van de man gevonden. Hij bleek hoofdletsel te hebben en moest ook naar het ziekenhuis.
De zoon is aangehouden. Wat er precies is voorgevallen, wordt nog onderzocht door de recherche.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!