Nieuws

Man en vrouw overleden bij ongeluk met vrachtwagen op A50

Bij het dodelijke ongeluk op de A50 bij Heteren zijn een man en een vrouw om het leven gekomen. Het is nog niet bekend wat hun identiteit is, wel dat het om een buitenlandse auto gaat. Dat meldt de politie. © Roland Heitink/Persbureau Heitink
HETEREN - Bij het dodelijke ongeluk op de A50 bij Heteren zijn een man en een vrouw om het leven gekomen. Het is nog niet bekend wat hun identiteit is, wel dat het om een buitenlandse auto gaat. Dat meldt de politie.
Een vrachtwagen reed in de nacht van maandag op dinsdag op een auto op de Rijnbrug. De slachtoffers zaten in de auto, met een andere man die zwaargewond raakte.
De vrachtwagen werd bestuurd door een 51-jarige man uit Beek en Donk. Hij raakte niet gewond.

Oorzaak nog onduidelijk

Volgens de eerste berichten van de politie stond de auto stil op de brug. De verkeersongevallenanalyse doet nog onderzoek naar de toedracht.
De politie hoopt dat er getuigen zijn die de auto op de A50 hebben zien rijden of misschien stil hebben zien staan op de rijbaan. Ze worden gevraagd contact op te nemen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!