Nieuws

Weer drugsafval gedumpt in buurt van Arnhem

Opnieuw zijn er vaten met vermoedelijk drugsafval gedumpt in de buurt van Arnhem. Dit keer was het raak in het bosgebied Mariëndaal tussen Arnhem en Oosterbeek. © Roland Heitink
ARNHEM - Opnieuw zijn er vaten met vermoedelijk drugsafval gedumpt in de buurt van Arnhem. Dit keer was het raak in het bosgebied Mariëndaal tussen Arnhem en Oosterbeek.
Het afval werd rond 01.20 uur ontdekt. Het gaat om enkele tientallen vaten met een vloeistof. Wat er precies in de vaten zit, is niet bekend. Ze zijn na de melding opgeruimd door een gespecialiseerd bedrijf. Medewerkers van het bedrijf droegen beschermende pakken en maskers. De politie is een onderzoek gestart.
tekst gaat verder na de video
Weer drugsafval gedumpt in buurt van Arnhem

Niet voor het eerst

Het is de laatste weken veelvuldig raak. Op diverse plekken in omgeving van Arnhem werden vaten gedumpt. Na een vondst op de Drielse Dijk, waren in een week tijd twee dumpingen voor het gebouw van Veiligheidsregio Midden-Gelderland op de Schelmseweg.
Vorige week was het tweemaal raak op de Rijkswoerdsestraat.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!