Nieuws

Verdachte Nijmegen door zwaarbewapend arrestatieteam aangehouden

Een arrestatieteam heeft dinsdagavond een verwarde man aangehouden in Nijmegen. Hij dreigde meerdere mensen neer te schieten. Of de man ook mensen in het pand in gijzeling hield, is niet bekend. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt © Jordi Deckert
NIJMEGEN - Een arrestatieteam heeft dinsdagavond een verwarde man aangehouden in Nijmegen. Hij dreigde meerdere mensen neer te schieten. Of de man ook mensen in het pand in gijzeling hield, is niet bekend. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt
Verslaggever Karel de Jong vertelt over gebeurtenissen in Nijmegen. De tekst gaat daaronder verder.
Verslaggever Karel de Jong over de dreigende situatie in Nijmegen
Het ging om een patiënt van de locatie Achter de Bank van Woonzorgnet in Nijmegen. Achter de Bank helpt mensen met psychiatrische problemen en autisme.
De man had zich verschanst in een pand in het centrum van Nijmegen. Medebewoners en begeleiders stonden op straat. Een aantal mensen werd tijdelijk ondergebracht in een nabijgelegen horecagelegenheid. 
Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.
Verdachte Nijmegen door zwaarbewapend arrestatieteam aangehouden

Zwaarbewapend arrestatieteam

De politie sloot een deel van het Nijmeegse centrum dinsdag aan het eind van de middag af, nadat de man vanuit een gebouw dreigde met geweld. Een zwaarbewapend arrestatieteam van de politie heeft de bedreiger uit het pand gehaald.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!