Tijmen Zoet weer thuis na zijn droomreis naar Zweden

NUNSPEET - Tijmen Zoet is weer terug uit Zweden. Tijmen is nu vijf jaar ziek en had de wens om nog één keer naar Zweden te gaan om een vriend op te zoeken. Zijn schoonzus had voor deze reis een verzoek ingediend bij de Twentse Wensambulance. Vorige week dinsdag was het dan zover. Tijmen ging samen met zijn gezin en dierbaren om zich heen naar Zweden.

Maandagavond kwam Tijmen samen met zijn gezin en verder familie thuis uit Zweden. Daar werd hij door dertig mensen verwelkomt. Tijmen heeft een mooie tijd gehad in Zweden vooral omdat zijn gezin en broers, zwager en vriend mee waren.

(tekst gaat door onder de video):

Bij thuiskomst was er voor Tijmen een grote verrassing. De buurjongens Jacob, Teo, Rinie, Gerjan en Dennis hadden samen met buren en kinderen uit de buurt de voortuin een complete metamorfose gegeven, een klusje van ruim twee dagen.

Ruim vijftien Nunspeetse bedrijven die dit initiatief steunde hebben spullen gedoneerd, in de vorm van stenen, zand, broodjes en ander lekkers. Diegene die het werk hebben verricht waren bijzonder verrast wat de Nunspeetse ondernemers allemaal hebben gegeven voor het gezin Zoet. Ook een kruiwagen werd met een mooi kleurtje geplaatst in de tuin met de namen van de vijf gezinsleden.

 

Meer over dit onderwerp:
RTV Nunspeet Nunspeet Nieuws
Deel dit artikel: