Nieuws

Bij NEC verbannen Van den Berg traint nu bij SC Heerenveen

De bij NEC verbannen Joey van den Berg traint nu bij SC Heerenveen. De middenvelder mag daar tot de winterstop zijn conditie op peil houden. © Omroep Gelderland
HEERENVEEN - De bij NEC verbannen Joey van den Berg traint nu bij SC Heerenveen. De middenvelder mag daar tot de winterstop zijn conditie op peil houden.
Joey van den Berg werd begin dit seizoen verbannen naar Jong NEC, daar trainde hij zo'n twee maanden mee en daarna werd zijn contract ontbonden. Daarmee kwam de middenvelder zonder club te zitten.
Joey van den Berg kwam in 2018 met grote verwachtingen naar Nijmegen. NEC wist zelfs de toenmalige eredivisionist De Graafschap af te troeven met zijn komst. Van den Berg moest één van de leiders worden van het elftal in de jacht op promotie, maar het pakte anders uit. Hij worstelde met zijn vorm, grossierde in gele en rode kaarten en NEC zakte weg naar de onderkant van de middenmoot.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!