Nieuws

Pianostemmer Jan van Loo brandt kaarsje voor musicus Wim Magré

Wim Magré overleed op 57-jarige leeftijd.
In het programma Zin in Zondag is zondagochtend stilgestaan bij het overlijden van musicus Wim Magré. Pianostemmer Jan van Loo brandde een kaarsje in de uitzending en vertelde over zijn vriendschap met Magré, die vorige week op 57-jarige leeftijd overleed. © Wilbert Magré
ELBURG - In het programma Zin in Zondag is zondagochtend stilgestaan bij het overlijden van musicus Wim Magré. Pianostemmer Jan van Loo brandde een kaarsje in de uitzending en vertelde over zijn vriendschap met Magré, die vorige week op 57-jarige leeftijd overleed.
Magré was betrokken bij diverse koren op de Veluwe, onder andere van het Elburgs Mannenkoor O.B.K. Hij werd begin dit jaar ernstig ziek en overleed afgelopen zondag. 
In het programma Zin in Zondag vertelde Jan van Loo uitgebreid over hun vriendschap, samenwerkingen en belevenissen. Van Loo sprak tegenover presentator Daan Hartgers zijn bewondering uit over het vakmanschap van Magré en de samenwerking met zijn zoon Wilbert.
Beluister het gesprek hier:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!