Nieuws

Brand treft woning Wehl tweemaal in vijf maanden

Een vrijstaand huis in Wehl is vrijdagavond voor de tweede keer in vijf maanden getroffen door brand. In beide gevallen ontstond het vuur in de slaapkamer en kon de brandweer de vlammen snel blussen. © Jordi Deckert
WEHL - Een vrijstaand huis in Wehl is vrijdagavond voor de tweede keer in vijf maanden getroffen door brand. In beide gevallen ontstond het vuur in de slaapkamer en kon de brandweer de vlammen snel blussen.
Op maandag 10 juni rukte de brandweer al eens uit voor een brand in de woning aan het Weversveld. De brand was snel onder controle en er vielen geen gewonden. Vrijdagavond was het dus wéér raak, en wéér in een slaapkamer. Een matras vatte daar rond 21.30 uur vlam. De brandweer rukte met twee brandweerwagens en een waterwagen uit en wist het vuur gelukkig weer snel te blussen.
De brandweer gaat de woning controleren en ventileren, meldt de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Een bewoner heeft rook ingeademd en wordt nagekeken in de ambulance.
De oorzaak van de laatste brand is nog onbekend.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!