Nieuws

N18 tussen Groenlo en Lichtenvoorde is alweer open

De N18 tussen Lichtenvoorde en Groenlo is sinds vrijdag weer open. Het werk aan het kruispunt met de Hamelandweg is eerder af dan verwacht. © REGIO8
LICHTENVOORDE - De N18 tussen Lichtenvoorde en Groenlo is sinds vrijdag weer open. Het werk aan het kruispunt met de Hamelandweg is eerder af dan verwacht.
De weg zat sinds vorige week vrijdag dicht en zou nog tot maandagochtend 18 november gesloten blijven. Maar het weer zat mee, laat Rijkswaterstaat weten.
Bij de werkzaamheden is eerst het wegdek tot de fundering weggefreesd, waarna drie nieuwe asfaltlagen zijn aangebracht. Daarna zijn lussen, markering en grasbetonstenen aangebracht. 
De N18 was vanaf de Richterslaan in Lichtenvoorde op slot voor het verkeer. Ook waren de Hamelandweg en de parallelweg Heringsaweg-Europaweg volledig afgesloten. Verkeer werd afgelopen week vanuit beide richtingen omgeleid via de N318 en N319. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!