Het is weer raak: vaten met mogelijk drugsafval gedumpt in Arnhem

ARNHEM - In Arnhem zijn opnieuw vaten met mogelijk drugsafval aangetroffen. En net als drie dagen eerder is het raak aan de Rijkswoerdsestraat, op een steenworp afstand van de A325.

De nieuwe vondst werd donderdag even na 08.00 uur gemeld. Het gaat om een twintigtal vaten. Van een aantal is de deksel opengebarsten, meldt een correspondent. Daardoor is de inhoud mogelijk in de grond terecht gekomen.

Zie ook: Weer vaten met mogelijk drugsafval gedumpt in Arnhem

Of het daadwerkelijk om drugsafval gaat is nog niet zeker. De brandweer verrichtte metingen en uit verder onderzoek moet blijken om wat voor stof het gaat. Een gespecialiseerd bedrijf is opgeroepen om het afval op te ruimen.

Tekst gaat verder na de video:

Meer dumpingen

Vorige maand werden minimaal drie keer vaten aangetroffen in Arnhem. Na de vondst op de Drielse Dijk, waren in een week tijd twee dumpingen voor het gebouw van Veiligheidsregio Midden-Gelderland op de Schelmseweg. Ook daarbij ging het twee keer om exact dezelfde locatie.

De politie onderzoekt nog of er een verband is tussen de vondsten, laat een woordvoerder weten. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. 'Dumpingen van mogelijk drugsafval wordt door ons zeer serieus genomen. Als er mensen zijn die iets opvallends gezien hebben of ons meer kunnen vertellen dan horen we dat graag', zegt een woordvoerster.

Zie ook:

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Politie Nieuws
Deel dit artikel: