Nieuws

Grote supermarkt in Nijmegen weer open na brand

Een vestiging van Albert Heijn XL in Nijmegen is woensdag ontruimd vanwege een brand. De supermarkt aan de Sint Jacobslaan zou de hele dag dicht blijven, maar opende in de middag toch weer zijn deuren. © Davy Derksen/112 Nieuwsgroep
NIJMEGEN - Een vestiging van Albert Heijn XL in Nijmegen is woensdag ontruimd vanwege een brand. De supermarkt aan de Sint Jacobslaan zou de hele dag dicht blijven, maar opende in de middag toch weer zijn deuren.
De brandweer werd rond 12.30 uur gealarmeerd voor een brand in het pand aan de Sint Jacobslaan. Een transformator in de supermarkt was in brand gevlogen, meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid. Daardoor vatten een aantal plafondplaten vlam.
Medewerkers belden 112, waarna de brand door de brandweer is geblust. De winkel heeft waterschade opgelopen, maar ging even na 14.00 uur weer open. Ook de nabijgelegen winkels van Blokker en Gall & Gall zijn weer open.
Tijdens de brand waren tientallen medewerkers en klanten in de supermarkt. Er zijn geen gewonden gevallen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!