Nieuws

Uitgebrand pand in Putten gesloopt, geen sporen van brandstichting

Het leegstaande pand dat dinsdag in Putten door brand getroffen werd, is door een sloopbedrijf volledig neergehaald. Van het gebouw rest nu alleen nog maar een hoop puin. © Tim van Donkersgoed/Persbureau Heitink
PUTTEN - Het leegstaande pand dat dinsdag in Putten door brand getroffen werd, is door een sloopbedrijf volledig neergehaald. Van het gebouw rest nu alleen nog maar een hoop puin.
Met een graafmachine werd het bedrijfspand op de hoek van de Bakkerstraat en Verlengde Dorpsstraat volledig uit elkaar getrokken, zodat de brandweer goed bij het vuur tussen de plafonds kon komen. 

Doorn in het oog

Het pand aan de rand van het winkelcentrum was al jaren een doorn in het oog van vele Puttenaren. De eigenaar wilde het pas slopen als er genoeg appartementen voor een nieuwbouwproject waren verkocht.
Het ambitieuze plan dat vorig jaar gelanceerd werd, mislukte onder meer door te te hoge vraagprijzen. Afgelopen maand werd een nieuw, goedkoper plan gelanceerd. 
Volgens de politie zijn er geen sporen van brandstichting aangetroffen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!