Brutale diefstal van televisie door twee mannen

NIJKERK - Deze elektronicazaak in Nijkerk is de dupe van een brutale diefstal van een televisie. En die verloopt zo.

Op zaterdagmiddag 3 augustus, het is ongeveer kwart voor vier, spreken deze mannen de medewerker van de winkel aan de Langestraat in Nijkerk aan. Ze zijn op zoek naar een televisie.

Met een smoes weten de mannen de televisie buiten te krijgen. Een van hen slaagt er zelfs in in een gereedstaande auto te stappen met het toestel. De wagen rijdt weg, de medewerker die is meegelopen blijft verbouwereerd achter.

Bekijk de beelden.

Wat opvalt, is dat het een Brits kenteken is op de auto. Politie-onderzoek heeft aan het kenteken geen eigenaar kunnen koppelen.

Dan de verdachten:

Verdachte 1 is een man tussen de 30 en 35 jaar oud. Hij heeft een gezet postuur met een bol gezicht en met kort blond haar. Hij droeg op de dag van de diefstal een grijze korte broek, een grijs shirt met een zwarte balk en blauwe sneakers van het merk Nike.

Verdachte 2 is ook een man tussen de 30 en 35 jaar, is iets langer dan verdachte 1, heeft een normaal postuur met donker haar en een smal gezicht. Hij droeg een witte korte broek, een grijs shirt met witte balk en grijs-blauwe schoenen met een witte zool.

Als je deze mannen (her)kent, aarzel dan niet en bel 0800-6070. Anoniem bellen kan naar 0800-7000. Het zaaknummer dat bij deze zaak hoort, is 2019344834. Het tipformulier is ook in te vullen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: