Nieuws

Politie zoekt overvallers op cafetaria

Deze cafetaria aan de Schoolstraat in Brummen wordt op vrijdagavond 25 oktober overvallen. Twee gemaskerde mannen bedreigen de medewerker met een mes, een derde blijft buiten, vermoedelijk staat hij op de uitkijk. © politie/Bureau GLD
BRUMMEN - Deze cafetaria aan de Schoolstraat in Brummen wordt op vrijdagavond 25 oktober overvallen. Twee gemaskerde mannen bedreigen de medewerker met een mes, een derde blijft buiten, vermoedelijk staat hij op de uitkijk.
De daders gaan er uiteindelijk vandoor met een onbekend geldbedrag.
Van de overvallers in de cafetaria is bekend dat ze wegliepen in de richting van de Burgemeester de Wijslaan. Die derde man vertrok richting de Zutphensestraat.
Bekijk de beelden.
Politie zoekt overvallers op cafetaria
De daders waren in het donker gekleed. Ze bedekten hun hoofd met een capuchon. Een van hen was opvallend lang ten opzichte van de andere twee, zo rond de 1 meter 90, schat de politie. Deze overvaller droeg zijn haar in een knotje.
Weet je meer over deze zaak, heb je iets gezien of gehoord? Aarzel dan niet en neem contact op met de tiplijn van de politie op 0800-6070 of meld je bij Meld Misdaad Anoniem als je anoniem wenst te blijven: 0800-7000. Het zaaknummer van deze zaak is 2019476813.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!