Fileleed op A1 en A50 door ongelukken

VOORTHUIZEN - Op de A1 en A50 zorgden twee ongelukken dinsdagochtend al vroeg voor lange files. Ook ging de spitsstrook op de A50 door technische problemen niet open.

Bij het ongeluk op de A1 bij Voorthuizen waren twee bestelwagens en drie personenauto's betrokken, meldt de ANWB. De vertraging bedroeg op het hoogtepunt ongeveer een uur. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend.

Verkeer vanuit Apeldoorn werd geadviseerd om te rijden via Arnhem, over de A50 en A12. Rond 07.30 uur werd de snelweg weer vrijgegeven.

Ook file op A50

Ook op de A50 tussen Arnhem en Apeldoorn liep het verkeer dinsdagochtend al vroeg vast. Ter hoogte van Terlet botsten drie auto's op elkaar. Daardoor was tijdelijk maar een rijstrook beschikbaar. Het verkeer stond vanaf knooppunt Grijsoord vast.

Door technische problemen ging de spitsstrook richting Apeldoorn niet open. Rond 07.45 uur waren die problemen verholpen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: