'Mieneke is een vrouw naar mijn hart', veel reacties op Gelderse chipskoningin

GENDT - Het verhaal van de 102-jarige Mieneke van Alst heeft veel reacties losgemaakt. De vrouw uit Gendt vertelde zaterdagavond in ons programma Van Gelders Grijs waarom ze zo oud is geworden: ze eet iedere avond een zakje naturel chips.

Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.

Team Mieneke

'Mieneke is een vrouw naar mijn hart', zegt Madelon Tijdink op onze Facebook-pagina. 'Naturel chips. Mieneke snapt het. #teammieneke', schrijft Anje Romein. In de uitzending van Van Gelders Grijs liet de bejaarde vrouw weten alleen naturel chips te eten. Van paprikachips moet ze niets hebben.

Inge Wijn reageert op de video: 'Ik ga per direct weer elke avond chips eten. Een vrouw naar m’n hart.' Veel mensen trekken ook de conclusie dat veel chips eten nog niet zo slecht voor je is. Zo ook Thea Oldeboer. 'Geweldig dit', schrijft ze.

Gelderse chipskoningin

Sylvia van der Heijden meldt tenslotte: 'Ik wist wel dat chips ergens goed voor is.' En over een ding zijn alle mensen die op onze social media reageren het eens: Mieneke is de ongekroonde Gelderse chipskoningin. 

Zie ook: Mieneke (102) eet iedere avond chips: 'Zo ben ik oud geworden'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: