Opbrengst politie-actie: illegale erectiepillen, kilo's verboden vuurwerk en ruim 1200 XTC-pillen

ARNHEM - De politie heeft bij een grote actie in Arnhem illegale erectiepillen, ruim 1200 XTC-pillen en 13 kilo aan illegaal vuurwerk in beslag genomen. Hiervoor werden verschillende adressen in de stad bezocht.

De erectiepillen werden in een woning in Arnhem-Noord gevonden. Het vuurwerk lag in een woning aan de andere kant van de stad. De pillen werden in een schuurtje aangetroffen. 

Het ging volgens de politie, die de invallen donderdag deed, om lopende onderzoeken. De uitkomst van deze, naar eigen zeggen, grootschalige actie werd zaterdagavond wereldkundig gemaakt.

Er werd bij de grote actie ook nog eens voor bijna 3500 euro aan openstaande boetes geïnd. Ook werden grote hoeveelheden drugs en meerdere vuurwapens in beslag genomen.

Twee vrouwen lopen tegen de lamp

De Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM) deed ook mee aan de actie. Ze hielden meerdere controles naar illegale prostitutie.

Twee vrouwen bleken niet over de juiste papieren te beschikken. Een van de dames had nog een celstraf van zestig dagen open staan. De ander kreeg een 'bevel terugkeer' naar land van herkomst uitgereikt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: