NEC leidt in tweede periode na zege op TOP Oss

NIJMEGEN - NEC heeft goede zaken gedaan in de strijd om de tweede periodetitel. In de eigen Goffert werd TOP Oss met 3-0 verslagen.

NEC had al binnen vijftien seconden kunnen scoren, maar Ole Romeny stuitte op doelman Perquis. Aan de andere kant redde Mattijs Branderhorst bij een inzet van Hutten. NEC bleef domineren en kwam ook op 1-0 toen Romeny knap een voorzet van Bart van Rooij wist af te ronden.

NEC bleef daarna de betere ploeg en had nog een kopkans via Jellert Van Landschoot. Verder waren er nauwelijks kansen en was het nogal saai in De Goffert. Vlak voor rust raakte Romeny met een leep balletje nog de paal.

Tweede helft

NEC begon niet scherp na rust en TOP scoorde, maar de kopbal van Celik bleek buitenspel te zijn. De gasten waren veel dreigender, NEC bakte er volstrekt niks meer van. Vooral aan de bal was het heel matig, zonder enige creativiteit. Maar via invaller Anthony Musaba werd het dan toch 2-0. 

In de extra tijd maakte Zian Flemming er nog 3-0 van na goed werk van Musaba. NEC is door deze zege weer koploper in de tweede periode.

Zie ook: TERUGLEZEN | NEC wint ruim van TOP Oss

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: