Nieuws

Burgemeester Tanja Haseloop neemt deel aan schoolontbijt op De Wereldweide Wezep

De nieuwe burgemeester van Oldebroek, Tanja Haseloop, heeft als een van haar eerste activiteiten deelgenomen aan het Nationaal schoolontbijt. Samen met wethouder Liesbeth Vos- van de Weg nam ze deel aan het schoolontbijt op basisschool De Wereldweide in Wezep. Samen met de kinderen hebben ze gezond en lekker ontbeten. Ontbijten is voor iedereen heel belangrijk. Het geeft energie en helpt met de concentratie bij het leren. © Locourant
WEZEP - De nieuwe burgemeester van Oldebroek, Tanja Haseloop, heeft als een van haar eerste activiteiten deelgenomen aan het Nationaal schoolontbijt. Samen met wethouder Liesbeth Vos- van de Weg nam ze deel aan het schoolontbijt op basisschool De Wereldweide in Wezep. Samen met de kinderen hebben ze gezond en lekker ontbeten. Ontbijten is voor iedereen heel belangrijk. Het geeft energie en helpt met de concentratie bij het leren.
Het schoolontbijt was voor de burgemeester ook een mooi moment om namens de gemeente Oldebroek een cheque te overhandigen voor de Stichting Het Vergeten Kind. Een bijdrage om, ook kinderen die het niet zo fijn hebben in Nederland, te kunnen helpen. 
Voor de kinderen van De Wereldweide was het heel gezellig om lekker met elkaar en met de burgemeester en de wethouder te kunnen ontbijten. Veel kinderen waren in pyjama gekomen. De school besteedt veel aandacht aan gezond leven. Zij zetten zich in voor gezonde voeding en gezond bewegen.