Tientallen tips na heftige beroving in flat; beelden verwijderd

ARNHEM - De politie heeft een groot aantal tips ontvangen na de mishandeling en beroving van een man in een flat aan het Brandenburgseplein in Arnhem. Er is nog niemand aangehouden.

Het opsporingsprogramma Bureau GLD, een samenwerking tussen de politie en Omroep Gelderland, stond woensdag stil bij de roof die zich voordeed op 15 september. Op beelden is te zien hoe twee mannen hun slachtoffer belagen en één van hen de man neerslaat. Vervolgens steelt het duo de portemonnee van de man en gaan ze ervandoor. 

De politie kreeg na de uitzending van Bureau GLD tientallen waardevolle tips binnen, waaronder enkele tips via Meld Misdaad Anoniem. Op Facebook heeft de video, waarop de beroving is te zien, inmiddels bijna 3 miljoen mensen bereikt.

Beelden verwijderd

Op verzoek van de politie zijn de beelden van de uitzending inmiddels verwijderd. De politie verwacht namelijk de identiteit van de verdachte te kunnen vaststellen en daardoor de zaak te kunnen oplossen.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: