Nieuws

Streep door Outdoor Gelderland 2020

Paardensportevenement Outdoor Gelderland gaat volgend jaar niet door. Het evenement op Nationaal Sportcentrum Papendal is van de baan wegens 'onvoorziene omstandigheden', laat de organisatie weten. © Wendy Scholten / Outdoor Gelderland
ARNHEM - Paardensportevenement Outdoor Gelderland gaat volgend jaar niet door. Het evenement op Nationaal Sportcentrum Papendal is van de baan wegens 'onvoorziene omstandigheden', laat de organisatie weten.
Outdoor Gelderland stond gepland voor de eerste vijf dagen van juli. Een poging om het evenement op een ander moment te organiseren haalde niets uit, omdat de wedstrijdkalender vol zit. Dat komt mede doordat 2020 een Olympisch jaar is.
'Alles moet kloppen om een evenement als Outdoor Gelderland op een verantwoorde manier te kunnen organiseren', laat de organisatie achter Outdoor Gelderland weten. 'Een goede datum is van essentieel belang. Omdat die niet voorhanden is, ziet de organisatie van Outdoor Gelderland zich genoodzaakt het evenement te annuleren. De beschikbaarheid van een datum voor Outdoor Gelderland in 2021 wordt onderzocht.'
Streep door Outdoor Gelderland 2020
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!