Nieuws

Grote politieactie was zoektocht naar 'vrouw in moeilijkheden'

Meerdere agenten, speurhonden, een politiehelikopter boven de wijk en omstanders die verklaringen aflegden: de Nijmeegse wijk Hatert was in de nacht van donderdag op vrijdag in rep en roer. De politie hield er een grote zoekactie na een melding over een vrouw die in moeilijkheden verkeerde. © Davy Derksen / 112Nieuwsgroep
NIJMEGEN - Meerdere agenten, speurhonden, een politiehelikopter boven de wijk en omstanders die verklaringen aflegden: de Nijmeegse wijk Hatert was in de nacht van donderdag op vrijdag in rep en roer. De politie hield er een grote zoekactie na een melding over een vrouw die in moeilijkheden verkeerde.
Bekenden van de vrouw deden de melding bij de politie. Agenten troffen de vrouw in de nacht niet aan. Vrijdag zoeken ze verder.
De tekst gaat verder onder de video.
Grote politieactie was zoektocht naar 'vrouw in moeilijkheden'
Agenten kamden de wijk in de nacht urenlang uit en de straat Vossendijk werd afgezet. Van enkele mensen werd een getuigenverklaring afgenomen. De actie duurde in totaal ruim vier uur.
Mededelingen over de omstandigheden van de vrouw worden niet gedaan.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!