Gezocht: bijzondere thuisverhalen uit Gelderland

ARNHEM - Vanaf januari 2020 wordt wekelijks een vlog uitgezonden op ons YouTube –en Instagramkanaal, waarin Marleen Hoftijzer langs gaat bij de gewone inwoners van Gelderland met een bijzonder verhaal over thuis.

Marleen besloot twee jaar geleden de wereld over te reizen als ‘dakloze’ digital nomad. Tijdens haar reis liep ze al snel tegen een probleem aan; eenzaamheid. Het vluchtige contact in hostels beviel haar niet, dus besloot ze om bij locals thuis te overnachten. Aan iedere local stelde ze dezelfde vraag: wat is thuis?

Thuisverhalen uit Gelderland

Door deze bijzondere manier van reizen wilde Marleen de tolerantie en het begrip tussen verschillende culturen bevorderen. De Achterhoekse avonturier heeft inmiddels een boek uitgegeven met meer dan zestig verhalen uit twaalf verschillende landen. Omroep Gelderland vroeg zich af, hoeveel van deze bijzondere thuisverhalen er dichter bij huis te vinden zijn?

Ken jij iemand met een bijzondere verhaal, een jongere die niets liever dan zelfvoorzienend op het platteland woont of misschien iemand met een hele interessante verzameling? Stuur dan een bericht naar Marleen via info@marleenhoftijzer.com en wie weet komt Marleen wel bij jou langs!

Alle bijzondere verhalen zijn begin 2020 terug te zien op Youtube en Instagram.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: