Nieuws

Ongeluk met busje zorgt voor file op de A1

Op de A1 bij Apeldoorn is vanochtend vroeg een bestelbusje in de berm beland. Door het ongeluk was de rechterrijstrook afgesloten en stond er al snel een lange file. © Rens Hulman / News United
RADIO KOOTWIJK - Op de A1 bij Apeldoorn is vanochtend vroeg een bestelbusje in de berm beland. Door het ongeluk was de rechterrijstrook afgesloten en stond er al snel een lange file.
Het ongeval vond rond 04.30 uur plaats. De wagen raakte door nog onbekend oorzaak van de weg en reed een aantal meter het talud op, om tussen de boompjes tot stilstand te komen.
De brandweer werd opgeroepen in verband met mogelijke beknelling, maar de bestuurder en bijrijder konden zelf uit de auto komen. Ze zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.
Om de berging van het busje mogelijk te maken was de rechterrijstrook afgesloten. Ondanks het vroege tijdstip leverde dit toch al een een uur vertraging op. De weg is inmiddels weer vrij
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!