Nieuws

Rijdende hamburgertent vliegt in brand op snelweg

Een rijdende hamburgertent is dinsdagavond in vlammen opgegaan op de A1 tussen Twello en Deventer. De brandweer heeft de wagen niet meer kunnen redden. © Rens Hulman/NewsUnited
WILP - Een rijdende hamburgertent is dinsdagavond in vlammen opgegaan op de A1 tussen Twello en Deventer. De brandweer heeft de wagen niet meer kunnen redden.
Volgens een fotocorrespondent had de eigenaar de hamburgerwagen net tweedehands gekocht en was hij ermee onderweg naar huis. Maar onderweg ging het dus mis.
Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen al volledig uit de wagen. Er stond nog een gasfles in het voertuig, maar deze is door de brandweer er op tijd uitgehaald.
De tekst gaat verder onder de video.
Rijdende hamburgertent vliegt in brand op snelweg

Boetes

Door het voorval zijn twee van de drie rijstroken afgesloten op de A1. Doordat veel mensen kijken, ontstaat er een file. Drie bestuurders van andere voertuigen op de A1 hebben een boete gekregen. Zij zijn uitgestapt om foto's te maken van de brand.
 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!