Nieuws

Schietpartij in Apeldoorn; drie kogelgaten in auto

Kogelgaten in auto.
In Apeldoorn is maandagavond laat een schietpartij geweest in de Gentiaanstraat. Volgens de politie zijn in de woonwijk twee personen beschoten. Zij zijn niet gewond geraakt. © Rens Hulman / NewsUnited
APELDOORN - In Apeldoorn is maandagavond laat een schietpartij geweest in de Gentiaanstraat. Volgens de politie zijn in de woonwijk twee personen beschoten. Zij zijn niet gewond geraakt.
Een correspondent meldt dat het volgens de officier van dienst van de politie gaat om een man en een vrouw. Ze wisten dekking te zoeken achter een auto, zodat zij niet werden geraakt. Beiden zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.
Tekst gaat verder onder de video.
Schietpartij in Apeldoorn; drie kogelgaten in auto
In de straat zouden acht hulzen gevonden zijn. In de auto bevonden zich drie kogelgaten. De politie heeft maandagavond de directe omgeving afgezet. Er wordt onder meer naar de overige hulzen gezocht. Over mogelijke daders is nog niets bekend.
In Apeldoorn is maandagavond laat een schietpartij geweest in de Gentiaanstraat. Volgens de politie zijn in de woonwijk twee personen beschoten. Zij zijn niet gewond geraakt. © Persbureau Heitink
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!