Het laatste nieuws uit jouw regio in de Omroep GLD-app

ARNHEM - Wil je niets missen van het laatste nieuws uit jouw regio? Download dan de gratis Omroep GLD app. Dankzij deze app ontvang je de laatste nieuwsberichten uit jouw eigen regio.

In de nieuwsapp kun je zelf aangeven uit welke regio’s je het nieuws wilt ontvangen: Arnhem/Nijmegen, Rivierenland, Achterhoek/Liemers en Veluwe/Vallei. Ook is het ook mogelijk om pushberichten per regio te ontvangen én kun je selecteren welk regionieuws je op de voorpagina van de app wilt zien. Zo krijg je alleen nog de nieuwsberichten en nieuwsalerts te zien die voor jou relevant zijn. Met andere woorden: meer nieuws uit jouw eigen regio!

Nieuwstips delen

Naast het ontvangen van notificaties voor regionaal nieuws is het ook mogelijk om nieuwstips te delen met ons via WhatsApp. Deel je nieuwsfoto’s, video’s en verhalen gemakkelijk en snel met onze redactie via de tip-knop. Natuurlijk kun je ons ook direct toevoegen aan je contactenlijst in WhatsApp: Voeg Omroep Gelderland toe.

Naast het ontvangen van nieuwsberichten kun je via Uitzending Gemist gemakkelijk tv- en radioprogramma’s terugkijken en –luisteren. Ook is het mogelijk om live tv te kijken of radio te luisteren. Dankzij onze nieuwsapp is Omroep Gelderland altijd dichtbij.

App downloaden

De app werkt op zowel Android- als iOS toestellen. Wil je ook gebruik maken van de Omroep GLD nieuwsapp? Ga dan naar de Google Play Store of App Store. Meer informatie over de app vind je op www.gld.nl/apps.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: