Nieuws

Ramen vernield met gasalarmpistool, man (31) opgepakt

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 31-jarige man uit de gemeente Aalten aangehouden. Hij zou in Gendringen met een gasalarmpistool hebben geschoten en meerdere ruiten van een woning hebben vernield. © News United/112-Achternieuws
GENDRINGEN - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 31-jarige man uit de gemeente Aalten aangehouden. Hij zou in Gendringen met een gasalarmpistool hebben geschoten en meerdere ruiten van een woning hebben vernield.
De politie kwam aan het begin van de nacht af op een melding dat er zou zijn geschoten. Nadat agenten zagen dat het raam aan de voorkant en een ruit van de voordeur kapot was, kwam de bewoner van de woning aan de Wilhelminastraat aanfietsen.
Op straat werden hulzen van een gasalarmpistool gevonden. Zo'n pistool lijkt op een echt vuurwapen en geeft een luide knal die op een echt pistoolschot lijkt.
De politie zet het onderzoek zondag voort en sluit meer aanhoudingen niet uit.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!