Man en vrouw stelen parfum

ZEVENAAR - Personeel van een parfumerie in Zevenaar wordt bestolen. Dit gebeurt door een man en een vrouw. Medewerkers vertrouwen de zaak niet en willen in de tas van het paar kijken, maar de twee weigeren dat.

De man en de vrouw lopen dinsdag 2 juli rond 15.00 uur de parfumerie aan de Marktstraat in Zevenaar binnen. De vrouw doet alsof ze wat luchtjes aan het testen is. De man neemt een parfumflesje van haar aan en stopt het in zijn tas.

Winkelmedewerkers hebben geen goed gevoel bij de situatie. Ze vragen het stel in hun tas te mogen kijken. Het tweetal weigert dat.

De man en vrouw gaan de winkel uit, in het bezit van een flesje parfum zonder daarvoor te hebben betaald.

Bekijk de beelden.

De vrouw is waarschijnlijk tussen 30 en 40 jaar oud. Ze heeft een fors postuur en lang, zwart haar. Op het moment van de diefstal droeg ze een crèmekleurige jurk tot boven haar knieën, een bruine schoudertas en slippers.

De man is waarschijnlijk ook 30 tot 40 jaar oud en ook hij heeft een fors postuur. Hij droeg die dag een zwarte zonnebril, witte zomerhoed en een donker, kort kapsel. Hij had een wit T-shirt aan en een roze broek tot over de knieën. Hij had een zwarte rugtas bij zich en twee schoudertassen.

Wie meer over dit tweetal weet, wordt verzocht de tiplijn te bellen van de politie op 0800-6070. Meld Misdaad Anoniem zit klaar op 0800-7000. Het zaaknummer bij deze diefstal is 2019291779.

Er is ook een digitaal tipformulier.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: