Brandstichting bij zonnestudio in Arnhem-Zuid

ARNHEM - Twee personen op een scooter worden verdacht van brandstichting bij een zonnestudio in Arnhem-Zuid. Beelden zijn van woensdagnacht 7 augustus.

Rond 4.30 uur rijdt deze scooter door Arnhem. Erop zitten twee mannen. De scooter stopt bij de zonnestudio die is gevestigd aan Achter de Coulissen in Arnhem.

Een man stapt af en loopt met een jerrycan naar de deur. Hij giet brandbare vloeistof over de grond en steekt die aan. Hierdoor ontstaat er een flinke brand.

Bekijk de beelden.

De brandweer blust de brand snel.

Signalement

De bestuurder van de scooter is een blanke man. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, een zwarte broek met Adidas-logo en zwarte schoenen.

De bijrijder draagt een zwarte jas met capuchon, een bivakmuts en een blauwe spijkerbroek. Hij draagt op de beelden 1 grijze en 1 zwarte handschoen. Wat opvalt is zijn zilverkleurige horloge.

De scooter is mogelijk een Piaggio Zip, een oud model uit 2000 tot 2005, met een groene voorkap met grijze achterkant en een gele kentekenplaat.

Weet je meer over deze mannen of over hun scooter, dan hoort de politie dat graag. Bel 0800-6070. Het zaaknummer is 2019350043. Ook mag je dit digitale tipformulier invullen.


 


 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Bureau GLD Politie
Deel dit artikel: