Nieuws

Ongeluk op Pleijroute zorgt voor veel vertraging

Een ongeval op de Pleijroute in Arnhem zorgde maandagmiddag voor veel vertraging. Tussen Elst en Westervoort stond een kilometerslange file die voor tientallen minuten vertraging zorgde. © Timo Bouman/Persbureau Heitink
ARNHEM - Een ongeval op de Pleijroute in Arnhem zorgde maandagmiddag voor veel vertraging. Tussen Elst en Westervoort stond een kilometerslange file die voor tientallen minuten vertraging zorgde.
Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur op de kruising van de N325 en de Westervoortsedijk. Twee auto's botsten op elkaar en raakten zwaar beschadigd. De bestuurders zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.
Drie van de vier rijstroken waren tijdelijk dicht. De weg werd rond 16.00 uur weer vrijgegeven. Op dat moment bedroeg de vertraging al meer dan een uur, meldt de ANWB.
De verkeerssituatie in Arnhem even na 16.00 uur.
Een ongeval op de Pleijroute in Arnhem zorgde maandagmiddag voor veel vertraging. Tussen Elst en Westervoort stond een kilometerslange file die voor tientallen minuten vertraging zorgde. © TomTom
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!