Nieuws

Dorpshuis MFC de Steen krijgt 15 (van de 25) punten van dorpshuisbeheerders

Waar de inwoners van Heerewaarden het vroeger moesten doen met een oud stoffig dorpshuis kunnen ze nu gebruik maken van een compleet nieuw multifunctioneel centrum (MFC). Volgens beheerders van andere dorpshuizen heeft MFC De Steen het goed voor elkaar. © Omroep Gelderland
HEEREWAARDEN - Waar de inwoners van Heerewaarden het vroeger moesten doen met een oud stoffig dorpshuis kunnen ze nu gebruik maken van een compleet nieuw multifunctioneel centrum (MFC). Volgens beheerders van andere dorpshuizen heeft MFC De Steen het goed voor elkaar.
In het programma Dorpshuis Van Het Haar van Omroep Gelderland gingen de dorpshuisbeheerders met hun kritische blik op bezoek bij MFC De Steen. Het dorpshuis kreeg in totaal 15 van de 25 punten toebedeeld. Een vakjury heeft ook een bezoek gebracht aan Heerewaarden, maar komt later met hun oordeel.
Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.
Dorpshuis MFC de Steen krijgt 15 (van de 25) punten van dorpshuisbeheerders - Dorpshuis Van Het Jaar
'Het is knus en intiem', zegt Luuk Baaijens van MFC Doelum Renkum. Met de hygiëne zat het wel goed, constateerden Liesbeth Vos en Ans Meijnders van Buurthuis 't Huukske in Arnhem. 'Het was heel schoon, en fris', zegt Liesbeth. 'Ik vindt het een heel mooie en leuke plek.'
De beheerders van St. Dorpsaccomodatie Rietmolen, Ludo Doove en Rob Spikker, hadden wel wat aan te merken op de decoratie. 'Qua aankleding had ik wat gezelligers kunnen bedenken', aldus Rob. 'Het oogt wat steriel', voegt Ludo eraan toe.
MFC De Steen staat met hun vijftien punten na de tweede aflevering op de eerste positie. Lochem scoorde eerder elf punten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!