Nieuws

Familie Derks beschuldigt Achilles'29 van diefstal

Het conflict tussen Achilles'29 en de familie Derks loopt steeds hoger op. © Omroep Gelderland
GROESBEEK - Het conflict tussen Achilles'29 en de familie Derks loopt steeds hoger op.
De familie, die jarenlang de club leidde, maar inmiddels buitenspel is gezet, beschuldigt de voetbalclub van diefstal en vernieling. De familie Derks kocht onlangs de inboedel op en liet eerder al het sportpark De Heikant sluiten, omdat de grond van de familie is. Voormalig technisch manager Frans Derks (links) en oud-voorzitter Harrie Derks (rechts)
Volgens de familie Derks is de boedel die in de opslag stond gestolen door de sloten van de opslag te forceren. Er zijn verdachten gezien en die namen zijn doorgegeven aan de politie. Bij de levering van de inboedel zouden ook al spullen ontvreemd zijn.
Zaterdag werd de politie ook al ingezet op verzoek van de familie Derks om een groep trainende kinderen van het sportpark te verwijderen. De club week verder deels uit naar Germania en Rood Wit, twee andere clubs in Groesbeek. Het eerste elftal van Achilles speelde zaterdag uit, maar volgende week staat een thuiswedstrijd tegen Capelle op het programma. Daarvoor is nog geen oplossing gevonden.
ZIE OOK: 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!