Slachtoffers fataal ongeluk A325 zijn Arnhemmer (38) en vrouw uit Renkum (44)

ELST - De twee slachtoffers van het dodelijk ongeval op de A325 bij Elst zaterdagnacht, zijn een man van 38 uit Arnhem en een vrouw van 44 uit Renkum. Dat meldt de politie.

Het ging rond 1.50 uur mis bij de afrit naar Elst. De wagen die in de richting van Arnhem reed, vloog daar uit de bocht en belandde op de kop in een sloot. Een vrachtwagenchauffeur die getuige was van het ongeval, waarschuwde de hulpdiensten.

Beelden van de plek van het ongeval (tekst gaat verder onder de video):

Tevergeefs gereanimeerd

Toen de politie als eerste ter plaatse kwam, bleken de twee inzittenden nog in de auto te zitten. Volgens een videocorrespondent zijn agenten direct de sloot in gesprongen om hen uit het wrak te halen. Beiden zijn nog gereanimeerd, maar dat mocht niet baten. De man en de vrouw overleden ter plekke aan hun verwondingen.

Naar aanleiding van een getuigenverklaring en het politieonderzoek ter plaatse is vast komen te staan dat de auto bij de afrit rechtdoor is gereden en van de weg in het water terecht is gekomen. De politie laat weten dat in de buurt van dezelfde plek sinds 1 augustus twee keer een ongeval heeft plaatsgevonden. Bij beide ongevallen was sprake van afleiding. Of dat in dit geval ook een oorzaak is, is niet vast komen te staan.

Zie ook: 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Overbetuwe Elst Nieuws
Deel dit artikel: