Nieuws

Condoleanceregister voor omgebracht echtpaar Hengelo in gemeentehuis

Op het gemeentehuis van Bronckhorst is woensdag een condoleanceregister geopend voor Ab en Geke uit Hengelo. Het echtpaar kwam maandag om het leven bij een familiedrama in hun woning. © Gemeente Bronckhorst
HENGELO - Op het gemeentehuis van Bronckhorst is woensdag een condoleanceregister geopend voor Ab en Geke uit Hengelo. Het echtpaar kwam maandag om het leven bij een familiedrama in hun woning.
'Hun tragische overlijden maakt veel los en op deze manier kunnen betrokken inwoners en anderen de nabestaanden hun medeleven laten blijken', zo laat burgemeester Marianne Besselink weten. Tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis kunnen mensen het register tekenen. Het condoleanceregister wordt op een later moment overhandigd aan de nabestaanden van het echtpaar.
De twee inwoners van Hengelo kwamen maandag om het leven bij een familiedrama in een woning aan de Julianalaan. De zoon van het echtpaar is als verdachte aangehouden. Het incident zorgt voor grote verslagenheid in het dorp. Zo is bij voetbalclub Pax een gedenkplek ingericht en werd maandagavond een bijeenkomst voor buurtbewoners georganiseerd.

Zie ook: