Nieuws

Schoten gelost in Arnhemse wijk; meerdere hulzen gevonden

In de wijk Spijkerkwartier in Arnhem zijn in de nacht van maandag op dinsdag schoten gelost. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan met een speurhond. Daarbij zijn meerdere hulzen gevonden. © onderzoek Spijkerkwartier
ARNHEM - In de wijk Spijkerkwartier in Arnhem zijn in de nacht van maandag op dinsdag schoten gelost. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan met een speurhond. Daarbij zijn meerdere hulzen gevonden.
De schietpartij werd rond 0.30 uur gemeld. Omwonenden hoorden in de Riethorsterstraat schoten en belden de politie. Die zette daarop een deel van de straat af met lint.
Door verklaringen van getuigen vond de politie op de 2e Spijkerdwarsstraat een auto die mogelijk betrokken was bij het incident.
Tekst gaat verder onder de video.
Schoten gelost in Arnhemse wijk; meerdere hulzen gevonden
De politie heeft de auto en kogelhulzen in beslag genomen. Het is onbekend of bij de schietpartij gewonden zijn gevallen.

Niet de eerste keer

Oktober vorig jaar werd het Spijkerkwartier ook al opgeschrikt door een schietpartij. Restaurant De Blauwe Hoek, dat dichtbij de Riethorsterstraat is gevestigd, werd toen doorzeefd met kogels.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!