Nieuws

Vragen of klachten over het verkeer? Lochem opent verkeersspreekuur

Situatie Lochemsebrug.
Vanaf volgende maand kunnen inwoners van de gemeente Lochem tijdens het verkeersspreekuur in gesprek met de politie en de gemeente over het verkeer. Het kan gaan om vragen, problemen en klachten die met verkeer, verkeersveiligheid en parkeren te maken hebben. © gemeente Lochem
LOCHEM - Vanaf volgende maand kunnen inwoners van de gemeente Lochem tijdens het verkeersspreekuur in gesprek met de politie en de gemeente over het verkeer. Het kan gaan om vragen, problemen en klachten die met verkeer, verkeersveiligheid en parkeren te maken hebben.
'We krijgen wekelijks vragen binnen over allerlei onderwerpen die met verkeer te maken hebben', zegt Niels Zondag van de gemeente Lochem. 'Het gaat bijvoorbeeld om een oproep voor een verkeersremmende maatregel, een vraag over een parkeerplaats of een wens voor een extra verkeersbord. Tijdens het spreekuur kunnen mensen op een laagdrempelige manier de vraag stellen.'
Een ander voordeel is volgens de gemeente dat ook de politie aan tafel zit. Die weet precies wat wel of niet mogelijk is. 
Het eerste verkeersspreekuur wordt op 14 november gehouden. Mocht het een succes worden dan worden er meerdere bijeenkomsten ingepland. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!