Nieuws

Frans Bauer presenteert nieuw album in Apeldoorn

Zanger Frans Bauer komt zaterdag naar de MediaMarkt in Apeldoorn om zijn nieuwe album 'Ik Heb Je Lief' te presenteren. Frans zal om 15.00 uur enkele van zijn nieuwe nummers zingen. Na zijn optreden is er de mogelijkheid om het album te laten signeren en met Frans op de foto te gaan. © RTV Apeldoorn
APELDOORN - Zanger Frans Bauer komt zaterdag naar de MediaMarkt in Apeldoorn om zijn nieuwe album 'Ik Heb Je Lief' te presenteren. Frans zal om 15.00 uur enkele van zijn nieuwe nummers zingen. Na zijn optreden is er de mogelijkheid om het album te laten signeren en met Frans op de foto te gaan.
'Ik Heb Je Lief' is de titel van het gloednieuwe album van Frans Bauer dat vrijdag is verschenen. Op dit album staan 14 liedjes met onder andere zijn nieuwste single 'De Bom' en zijn vorige single 'Leugentje Om Bestwil'.
Wederom heeft Frans deze liedjes samen met Laurens van Wessel geschreven. Met hem heeft hij ook zijn vorige album geschreven.
Frans Bauer was afgelopen seizoen te zien in het succesvolle programma 'The Voice Senior' en hij begint in januari 2020 met een nieuwe theatertour.
RTV Apeldoorn besteedt in de maandagavond uitzending aandacht aan de presentatie.