Nieuws

Inbraak bij juwelier Duiven, daders met piepende banden ervandoor

Onbekenden hebben woensdagochtend vroeg ingebroken bij een juwelier aan de Elshofpassage in Duiven. De daders zijn er met onbekende buit vandoor gegaan. © Politie
DUIVEN - Onbekenden hebben woensdagochtend vroeg ingebroken bij een juwelier aan de Elshofpassage in Duiven. De daders zijn er met onbekende buit vandoor gegaan.
De inbraak was rond 04.30 uur. Meerdere daders kwamen via een deur tegenover de supermarkt de passage binnen en vernielden een ruit van de juwelier. Vermoedelijk stond er een vluchtauto klaar tegenover het gemeentehuis. Getuigen hebben daar namelijk een auto met piepende banden horen wegrijden.
De politie bekijkt of er een link is met een verdachte situatie aan de Stationsstraat in Wehl op dinsdag. Rond 08.45 uur zag daar iemand een verdachte auto staan voor een supermarkt. Daarin zaten twee mannen en een andere mannen stond buiten de auto. Volgens een getuige gaat het om drie getinte mannen van rond de 20 jaar. Niet veel later stond de auto voor een juwelier aan dezelfde straat, waarna hij na een tijdje weer weg reed.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!