Nieuws

Bestelbus gedumpt op oprit A12 in Zevenaar

Een onbekende man heeft vrijdag in Zevenaar een bestelbus achtergelaten met daarin benodigdheden voor de productie van drugs. Dat deed hij op de oprit van de A12 in de richting van Arnhem met de kruising Doesburgseweg in Zevenaar. De inhoud van bestelbus wordt nog nader onderzocht. © Persbureau Heitink
ZEVENAAR - Een onbekende man heeft vrijdag in Zevenaar een bestelbus achtergelaten met daarin benodigdheden voor de productie van drugs. Dat deed hij op de oprit van de A12 in de richting van Arnhem met de kruising Doesburgseweg in Zevenaar. De inhoud van bestelbus wordt nog nader onderzocht.
In de bus staan volgens een videocorrespondent meerdere vaten en zakken, die daar zijn achtergelaten. De hulpdiensten herkenden de spullen als benodigdheden ter voorbereiding op de productie van drugs. De bestelbus was overvol geladen, maar wordt veiliggesteld voor sporenonderzoek.
Getuigen zagen hoe een man met een hond uitstapte en de bus achter zich liet. De politie is nog naar hem op zoek. De oprit is gedurende het onderzoek afgesloten. Naar verwachting duurt dat nog tot 19.30 uur. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!