Nieuws

Persoon komt vanuit busje op wegdek terecht, politie houdt mannen aan in Apeldoorn

De Politie Midden-Nederland is op zoek naar getuigen van een incident in Almere, in de nacht van donderdag op vrijdag. Daar kwam rond 02.15 uur een persoon vanuit een wit bestelbusje terecht op het wegdek van de Markerdreef. © ANP
APELDOORN - De Politie Midden-Nederland is op zoek naar getuigen van een incident in Almere, in de nacht van donderdag op vrijdag. Daar kwam rond 02.15 uur een persoon vanuit een wit bestelbusje terecht op het wegdek van de Markerdreef.
De politie kan niet zeggen of de persoon die op het wegdek terechtkwam is gevallen of geduwd. Ook over de toedracht en de ernst van eventuele verwondingen worden nog geen mededelingen gedaan.

Busje gevonden in Apeldoorn

Het bestelbusje werd later in de nacht aangetroffen op de A1 ter hoogte van Apeldoorn. De twee inzittenden zijn aangehouden en worden verdacht van een misdrijf, laat een politiewoordvoerder weten. De mannen zijn 33 en 34 jaar en komen uit Almere.
Wie getuige is geweest van het incident of het bestelbusje heeft gezien wordt gevraagd contact te leggen met de politie. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!