Nieuws

Vijftal aangehouden voor beroving 14-jarige Zevenaar

De politie in Zevenaar heeft zondag vijf jongens aangehouden na een beroving met een vuurwapen van een 14-jarige jongen. Twee van de aangehouden jongens moeten op korte termijn naar de rechter-commissaris en de recherche onderzoekt de zaak verder. Dat meldt de politie Zevenaar woensdagavond. © Politie Zevenaar
ZEVENAAR - De politie in Zevenaar heeft zondag vijf jongens aangehouden na een beroving met een vuurwapen van een 14-jarige jongen. Twee van de aangehouden jongens moeten op korte termijn naar de rechter-commissaris en de recherche onderzoekt de zaak verder. Dat meldt de politie Zevenaar woensdagavond.
De politie werd gewaarschuwd door omwonenden van de plek waar de jongen werd beroofd. De jongen was daar naar binnen gevlucht nadat hij wist te ontkomen aan de vijf jongens. Het slachtoffer moest zijn telefoon en kleding afgeven. Voorafgaand aan de beroving was er ruzie geweest tussen het slachtoffer en wat jongens.
De 14-jarige dacht dat het was uitgesproken, maar in het weekend werd hij beroofd. De politie ging met de jongen op zoek naar de dader(s), die werden gevonden bij een hangplek in Zevenaar.
Daar werden de vijf aangehouden en vond een politiehond een balletjespistool in de bosjes.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!