Diefstal in brillenzaak Zutphen

ZUTPHEN - Deze twee mannen stelen op geraffineerdere wijze verschillende zonnebrillen in een brillenwinkel in Zutphen.

De mannen stappen zelfverzekerd de winkel binnen. Een van de twee probeert een paar zonnebrillen en kijkt zo nu en dan om zich heen. De man die achter hem staat heeft waarschijnlijk een speciaal geprepareerde zak. Als de kust veilig is geeft de ene man de brillen door aan de man achter hem. Deze laatste laat de brillen in de zak verdwijnen. Als de heren worden aangesproken. Draaien ze zich gelijk om en vertrekken uit de winkel.

Bekijk de beelden. 

In totaal is er voor honderden euro's aan zonnebrillen gestolen.

Signalement

De politie is op zoek naar twee mannen van ongeveer 30 jaar oud. De man die de brillen past heeft een lang slank postuur en kort zwart haar.  Tijdens de diefstal, droeg hij een zwarte leren jas , een zwarte broek en zwarte schoenen. Zijn compagnon heeft een normaal postuur en bruin haar. Hij droeg een wit t-shirt met daar overheen een rood geruit overhemd en een donkere broek. Daaronder had hij zwart met witte sportschoenen. 

Herken je dit duo herkennen of weet je waar ze verblijven, neem dan contact op met de politie op het gratis telefoonnummer: 0800-6070. Anoniem kan ook, op 0800-7000.

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: