Nieuws

Boze automobilist slaat verkeersregelaar (16) bewusteloos

Een automobilist heeft zaterdag bij een triatlon in Nijmegen een jonge verkeersregelaar bewusteloos geslagen. De man wilde naar zijn vaste visplek, maar werd door het meisje van 16 jaar aangesproken omdat hij op het parcours reed. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - Een automobilist heeft zaterdag bij een triatlon in Nijmegen een jonge verkeersregelaar bewusteloos geslagen. De man wilde naar zijn vaste visplek, maar werd door het meisje van 16 jaar aangesproken omdat hij op het parcours reed.
De politie schrijft op sociale media dat de vrijwillige verkeersregelaar de bestuurder netjes aansprak omdat hij op het parcours reed. De man reageerde boos en werd zo agressief dat hij het meisje een klap in haar gezicht gaf. Daarna vervolgde hij zijn weg.

Beschadigd netvlies

Het meisje raakte even buiten bewustzijn en meldde zich later bij de EHBO-post. Ze liep een beschadigd netvlies en mogelijk een whiplash op en moest naar de huisartsenpost. Ondanks haar verwondingen heeft het meisje nog geen aangifte gedaan.
Toch is politie is op zoek naar de automobilist. 'Als jij jezelf stoer genoeg vindt om als volwassen man een 16-jarig meisje neer te slaan dan moet je ook zo stoer zijn om jezelf te verantwoorden bij de politie!', schrijft ze.

Aangifte gedaan

De organisatie van de triatlon laat weten dat ze wel aangifte bij de politie hebben gedaan.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!